Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Üniversitemiz tarafından 24 Nisan-04 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bahar Etkinlikleri ve Mezuniyet Töreni kapsamında Türk edebiyatının tanınmış şairlerinden Sezai Karakoç'un şiirleri üzerine Şair Bahtiyar ASLAN tarafından yapılacak "Gelenek ve Modernlik Bağlamında Sezai Karakoç" Söyleşisinde, şairin şiirleri gelenekler ve modernite bağlamında değerlendirilecek ve kendisinin farklı yönlerine temas edilecektir. Şiirlerini metafizik düzleminde, alışılmışın dışında bir şekilde yazan Sezai Karakoç, bunu modern bir dille yapabilen nadir şairlerdendir ve gelenekten de kopmamıştır. Bu panelde de, Karakoç'un eserlerinin bu yönüyle derinliklerine inilecek ve şiirleri pek çok açıdan çeşitli düzeylerde irdelenecektir.

Kimler katılabilir:
- Önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyindeki tüm Hitit Üniversitesi öğrencileri

Konuşmacı:
- Şair Bahtiyar ASLAN

Konular:
- Sezai Karakoç
- Şiir
- Gelenekler

Yer:
- Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Abdulkadir Ozulu Konferans Salonu

Tarih ve Saat:
- 30 Nisan 2018 - 14.00

Katılım:
- Söyleşi herkese açıktır ve herhangi bir şart bulunmamaktadır.

İletişim:
- Dr. Öğr. Üyesi Elif AYAN NİZAM (elifayannizam@hitit.edu.tr) ve Dr. Öğr. Üyesi Hiclal DEMİR (hiclaldemir@hitit.edu.tr)

Etkinlikten Sorumlu Birim:
- Fen Edebiyat Fakültesi

İLETİŞİM

Adres: Hitit Üniversitesi - Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü Çevre Yolu Bulvarı 19030 ÇORUM

Telefon: 03642192120

Eposta: baharetkinligi@hitit.edu.tr